Ультразвуковий SMAS ліфтинг Ультраформер

процедура SMAS-ліфтинг Краса

Зморшки та складки на обличчі, млявість епідермісу та втрата чітких контурів, поява жирових відкладень – те, від чого ніхто не застрахований, але як би не змінювалося наше тіло – SMAS-ліфтинг допоможе повернути йому підтягнутий та доглянутий вигляд.

SMAS-ліфтинг – це ультразвукова процедура, що впливає на глибинні шари шкірного покриву, що допомагає не тільки вирішити проблему, але й гарантує тривале збереження результату.

SMAS-ліфтинг: що за процедура та кому буде корисною?

SMAS-ліфтинг – це безпечний спосіб омолодження та схуднення, що не потребує ін’єкцій та оперативного втручання. Він проводиться за допомогою спеціального апарату – Ultraphormer, що утворює ультразвукові хвилі різної глибини. Проникаючи на потрібний рівень, промені ультраформера нагрівають крапку до температури 65-70 градусів Цельсія, що запускає процеси оновлення на рівні клітин.

Апарат для SMAS-ліфтингу впливає на м’язи, жирову тканину та шкірний покрив, щоб ефект омолодження мав більш виражений результат. Антивіковий вплив забезпечується за рахунок прискорення синтезу власного колагену, що робить процедуру ефективною для чоловіків й жінок різного віку.

Фахівці центру косметології Слім працюють на південнокорейському Ультраформері, який уже встиг чудово себе зарекомендувати. Він має довжину променів від 1,5 до 13 мм, що дозволяє йому проникати в SMAS-шар, як би він глибоко не знаходився. Зробивши у нас процедуру SMAS-ліфтингу, ви зможете повернути тілу підтягнутий вигляд, овалу обличчя чіткість, а шкірі – втрачену пружність та еластичність.

SMAS-ліфтинг

Кому показаний SMAS-ліфтінг?

Ультразвукова підтяжка обличчя – один із найбільш безпечних способів повернути собі доглянутий та молодий вигляд. Вона майже не має протипоказань та допомагає вирішити такі проблеми:

  • розгладити зморшки та прибрати в’ялість шкіри на обличчі, шиї та в зоні декольте;
  • підтягнути брилі (обвислі ділянки шкірного покриву в зоні щік, шиї та щелепи, що псують овал обличчя);
  • прибрати обвислі ділянки шкіри на животі та стегнах після схуднення, щоб фігура виглядала як на картинці;
  • видалити нависання верхніх повік, птоз та в’ялість у зоні підборіддя;
  • розбити жирові мішки (маляри) на щоках, через які ви постійно виглядаєте набряклими;
  • розгладити зморшки під очима й зробити відстань між верхньою губою та носом менше;
  • видалити Кільця Венери та підтягнути шкіру на руках та в зоні колін.

Завдяки безпеці та відсутності необхідності реабілітації SMAS-ліфтинг дозволяють проводити й тим, у кого є проблеми зі здоров’ям. З протипоказань до процедури є лише: онкологія, прийом кроворозріджувальних та антибіотиків, герпес та інфекції. Якщо ж у вас є якісь питання або сумніви, телефонуйте до центру косметології Слім, й вам дадуть відповіді на всі запитання.

Як відбувається SMAS-ліфтинг на апараті Ultraphormer?

Основна перевага SMAS-ліфтингу в тому, що він не викликає дискомфорту та не призводить до травмування верхніх шарів шкіри. Починається все з консультації з нашими досвідченими фахівцями, які одразу перевіряють вас на наявність протипоказань. Під час першої зустрічі косметологи визначають потрібну глибину променя та призначають дату наступної зустрічі.

Сама ультразвукова обробка починається з очищення тіла в зоні обробки та нанесення спеціального гелю. Потім фахівець одягає потрібну насадку та починає роботу з апаратом. У середньому SMAS-ліфтинг займає від 30 до 90 хвилин, залежно від того, наскільки велика ділянка тіла потребує уваги. А після завершення з вас видаляють гель та надають рекомендації для подальших дій.

Комбінація з іншими процедурами для посилення результату

SMAS-ліфтинг – самодостатня процедура, лише 1-3 сеансів достатньо для того, щоб отримати стійкий результат. Але якщо ви хочете посилити ефект, то через 3-4 тижні після закінчення курсу вас можуть направити на іншу процедуру. Він сумісний як з ін’єкціями, так й з іншими типами косметологічної обробки.

Хочете повернути собі молодий та підтягнутий вигляд? Чи не відкладайте це на завтра. Телефонуйте в центр косметології Слім, та вже сьогодні вас запишуть на SMAS-ліфтінг будь-якої обраної області.

Dr. Lazer
Оцініть автора
Dr. Lazer